søndag den 25. september 2011

Vil du også ha' det nye Facebook?

















Så sker det igen... Facebook laver deres design om på ny. Buuuuhuuuuuu! Gi' os det gamle Facebook tilbage! Hov nix ups, sådan har jeg det sgu ikke. Det de har i ærmet denne gang er virkelig lækkert samt nemt at vende sig til i forhold til nogle af de tidligere tiltag de har foretaget sig.

Øverst ser du min profil på nuværende tidspunkt. Dealen er at designet er sprødt som ristet forhud!

Timeline kører - Stalkers bli'r pleaset
Nu ved jeg ikke om der findes andre end mig, der godt kan lide at stalke folk synder og sammen, men for stalkere som mig er det helt luksus at kunne snage helt tilbage til folks spæde Facebookuger blot ved et enkelt klik.

U wanna try, huh?!
Men du får jo ikke noget ud af at en forløber som mig roser det til skyerne, hvis du ikke selv giver dig i kast med det. Derfor vil jeg henvise dig til denne artikel: http://beep.tv2.dk/entry.php/id-409844.html, hvor der står punkt for punkt, hvad du skal gøre. Sygeligt simpelt!


Leetspeak!
Som det måske fremkommer af mit nydelige screenshot øverst er mit Facebook-sprog i øjeblikket sat som Leetspeak.. Det kendte nørde-sprog, der benytter 'n00bz' frem for 'friends' og '7r011' (troll) frem for 'comment'.
Du kan ændre det oppe i dine kontoindstillinger, hvor du også kan vælge English med pirat-accent og en masse andre spændende dialekter!

God fornøjelse med at boltre dig i Facebooks fortryllede univerzzzzzzz

1 kommentar:

  1. You convinced me! I'm going to try it :D

    www.blog-thelastresort.blogspot.com - Ta' et kig og bliv fast læser, måske :D

    SvarSlet